Home-UA

Що таке Greenshot???

Greenshot — це невеличка програма для створення знімків екрану для Windows з такими основними можливостями:

Швидке створення знімків вибраної області, вікна або всього екрану; Ви навіть можете захоплювати всю (з прокручуванням) Інтернет-сторінку в Internet Explorer. Легке коментування, підсвічування або виділення частин знімку. Кілька варіантів експорту знімків: збереження в файл, друк, копіювання в буфер обміну, долучення до електронного листа, надсилання до офісних програм або вивантаження на фото-хостинги штибу Flickr або Picasa тощо. ...та чимало інших можливостей, що спрощують створення та обробку знімків.</li></p>

Будучи зручним в налаштуванні та розумінні, Greenshot є ефективним інструментом для менеджерів проектів, розробників програмного забезепечення, технарів-письменників, тестерів та будь-кого іншого, кому потрібно створювати знімки.

</div>

Хочете побачити більше?

Звісно, Greenshot може зробити для Вас набагато більше. Подивіться кілька знімків Greenshot у дії та спробуйте останній реліз.

Завантаження

Greenshot безкоштовний і з відкритим кодом

Greenshot розповсюджується відповідно до GPL, тобто це програмне забезпечення можна вільно завантажувати та використовувати навіть з комерційною метою.

Якщо Вам здається, що Greenshot зберігає чимало Вашого часу та/або грошей, Ви можете підтримати розробку цього програмного забезпечення для створення знімків екрану.

ADVERTISEMENT